De aanleg van fase 2b gaat van start

Het heeft even geduurd, maar na lang overleg met de bank is de financiering voor fase 2b in de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk rond. Hiermee is het startschot gegeven en zijn we hard aan het werk met de voorbereidingen van deze derde fase in het aanlegproces.

Het gaat in deze fase om ruim 1500 woningen in het centrum van Waalre, die naar planning aan het einde van kwartaal 1 van 2018 aangesloten zullen zijn op het nieuwe netwerk. Factoren als het weer zijn hierbij helaas van grote invloed op de voortgang van het aanlegproces. Toch zullen we er alles aan doen om deze planning te halen.

Stel uw vragen op 13 en 14 oktober!
Om u goed te kunnen informeren zijn er op 13 en 14 oktober informatiebijeenkomsten in sporthal Hoeveland aan de Meester Slootsweg 3 in Waalre. Tijdens deze dagen zijn alle providers aanwezig die op het netwerk aangesloten zijn. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden die de aanleg van glasvezel met zich meebrengt en al uw vragen hierover persoonlijk beantwoorden.

Valt uw woning binnen fase 2b? Dan heeft u inmiddels een uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen.

Na de afronding van fase 2b, staan fase 3 en 4 op de agenda.

Voor meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk in Waalre staan we u graag te woord. Ook kunt u terecht op faseplan voor het volledige faseringsplan van de aanleg.

Neem contact met ons op