BAM Infra Telecom geselecteerd voor verdere uitrol glasvezelnetwerk

In 2020 breidt KT Waalre haar glasvezelnetwerk verder uit in de gemeente Waalre. Na een zorgvuldig selectieproces is BAM Infra Telecom als beste uit de bus gekomen. Zij gaan in maart, in opdracht van netwerkbeheerder en -exploitant KT Waalre, aan de slag met het aanleggen van het glasvezelnetwerk.

In 2018 is de aanleg van glasvezel in het zuidelijke deel van Waalre-dorp afgerond. Het was een succes: 75% van de bewoners namen een abonnement af bij een van de aangesloten serviceproviders. Nu zijn de wijk Voldijn en kleinere gebieden binnen de woonkern van Aalst aan de beurt.

Over BAM Infra Telecom
BAM Infra Telecom is één van de grootste ontwikkelaars/bouwers van telecommunicatie-infrastructuren en heeft alle disciplines in huis om een totaaloplossing aan te bieden. BAM Infra Telecom bestaat uit experts die breed en innovatief denken.