Corona richtlijnen staan centraal bij aanleg glasvezel fase 3

De aanleg van glasvezel in de wijk Voldijn en kleinere gebieden binnen de woonkern van Aalst (fase 3) is in volle gang. De vlaggetjes op de bijgaande foto in de tuinen geven aan dat hier medewerkers van BAM Infra Telecom bezig zijn met de aanleg van glasvezel of voorbereiding daarvan. BAM werkt hier momenteel met 4 ploegen aan het glasvezelnetwerk. En natuurlijk werken ze helemaal volgens de RIVM-richtlijnen.

BAM Infra Telecom heeft een corona-uitbraak team ingesteld om de preventieve maatregelen voor alle werkzaamheden en ploegen te coördineren. Dit team houdt de corona situatie voortdurend in de gaten en begeleidt leveranciers, onderaannemers en de eigen organisatie met betrekking tot de activiteiten bij het waarborgen van de dienstverlening.

Uiteraard is er ook begrip voor de bewoners die er bewust voor kiezen om op dit moment geen contact te hebben met buitenstaanders zoals de BAM-medewerkers. Het zijn bijzondere tijden maar er is altijd een oplossing, uiteraard in samenspraak met de mensen van BAM Infra Telecom. Voor vragen of opmerkingen: fttx-bamson@bam.com of bel (0499) 496716.