Aansluitingen glasvezel fase 3 (Voldijn) laten langer op zich wachten

De glasvezelaansluiting ligt al binnen bij de meeste huizen in fase 3, helaas kunnen de providers nog niet aansluiten omdat er technisch nog wat zaken ontbreken zoals de stroomvoorziening voor de PoP. Dit hoofdverdeelstation, te vergelijken met een elektriciteitshuisje, is nieuw en staat in het plantsoen aan de Burgemeester Mollaan. Van hieruit gaan de glasvezelkabels de woonwijken in. Om diensten over het glasvezelnetwerk te leveren moet er stroom zijn. Naar verwachting is dit uiterlijk eind juli gereed en dan wordt gestart met het activeren van de aansluitingen.

Inmiddels zijn ruim 75% van de aansluitingen in de huizen klaar. De BAM neemt contact op met de andere bewoners zodra de aansluiting binnen gerealiseerd zal worden.

In de Bouwvak (van 27 juli t/m 14 augustus) worden er geen werkzaamheden verricht.