Verzin en win!

KT Waalre is volop in verandering. En we weten dat het niet voor iedereen in Waalre duidelijk is wat we precies doen. Dat is inmiddels veel meer dan het exploiteren van een kabel- en glasvezelnetwerk.

verzin en win

Omdat we zijn gegroeid als bedrijf en we nu veel verschillende diensten aanbieden vinden we het ook tijd voor een nieuwe naam, de huidige naam past niet meer bij ons. Maar dit willen wij graag samen doen met alle inwoners van Waalre, daarom zijn we een actie gestart: Verzin en win!

Alle inwoners van Waalre kunnen mee doen aan deze actie en mogen hun suggestie insturen voor de nieuwe naam. Alles over deze actie vindt je op deze pagina.

We zijn erg benieuwd naar al de inzendingen en in het nieuwe jaar zullen we bekent maken wie de winnaar is, de winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem maar ook een iPad als prijs.

Stuur jij jouw suggestie in?