Planning aanleg glasvezel fase 3

In 2020 breidt KT Waalre haar glasvezelnetwerk verder uit in de gemeente Waalre. Nu zijn de wijk Voldijn en kleinere gebieden binnen de woonkern van Aalst aan de beurt. Het gaat hierbij om de aansluiting van circa 1250 woningen. De uitrol van glasvezel fase 3 start met het ‘schouwen’ door de aannemer (BAM Infra Telecom) vanaf eind februari 2020.

Realisatie fase 3
Begin 2020 wordt er gestart met het ontwerp van het netwerk en de aanvraag van vergunningen. De realisatie van fase 3 loopt naar verwachting van januari t/m september. Vanaf eind februari gaan medewerkers van BAM Infra Telecom de wijken in om de installatie in de huizen voor te bereiden, de zogenaamde schouw. De eerste schop gaat begin maart de grond in, begin juni worden de eerste huisaansluitingen gemaakt. Naar verwachting is het project in de loop van september klaar.

Aanleg glasvezel in Aalst-Waalre
Het verloop van de aanleg in de wijk Voldijn en kleinere gebieden binnen de woonkern van Aalst. Uw woning ligt in fase 3 met circa 1250 aansluitingen, U wordt tijdig door de aannemer geïnformeerd over de start van de werkzaamheden.

Planning

  • Schouwen: februari – maart 2020
  • Aanleg netwerk: maart – september 2020
  • Huisaansluitingen: juni – oktober 2020
  • Activeren diensten: vanaf juni 2020

Lees hier meer over Planning & Kosten.