Hoe kunnen wij u helpen?

Per 1-1-2017 is de elektronische programma gids (analoge TV) voor geheel Nederland gestopt

Alle analoge DVD/Video recorders die gebruik maken van deze Electronische Programma Gids ontvangen de informatie over de TV programma niet meer. LET OP: dit betreft niet de digitale Programma Gids

  1. Hoe weet je of het toestel hierdoor problemen door heeft?
    Je kunt makkelijk ontdekken of je toestel de GUIDE Plus+ gebruikt door de ‘Electronic Program Guide’ te starten via de Guide-knop op de afstandsbediening van je DVD/Video recorder. Als je het GUIDE Plus+-logo in je ‘Electronic Program Guide’ kunt zien, dan kan het zijn dat je toestel hier geen gebruik meer van kan maken.
  2. Ik heb nog wel altijd een analoge verbinding en ontdek nu dat de Gids niet langer programma-informatie heeft. Wat kan ik doen?
    De Guide Plus+-service is stopgezet waardoor je Gids geen informatie over programmaschema’s meer ontvangt. Daar kunnen we helaas niets aan doen, dit heeft6 te maken dat alle analoge diensten vervangen worden door digitale diensten via digitaal kijken.
  3. Normaal gezien zou ik de programma’s die ik wil opnemen instellen via de Gids. Hoe kan ik het best programma’s opnemen nadat de service stopgezet is?
    Probeer het programmaschema ergens anders te vinden en stel de timer manueel in door datum, start-uur, kanaal en duur van het programma in te geven. Als je recorder ‘ShowView’ heeft en je vindt een programmagids met de ‘ShowView’-codes, kun je die gebruiken om de timer in te stellen. Raadpleeg bij twijfel de gebruikershandleiding.
Terug naar overzicht

Postcode Check

Vul hieronder uw gegevens in en doe direct een postcode check: