Hoe kunnen wij u helpen?

Zijn er momenteel werkzaamheden of wijkstoringen?

Huidige storingen en werkzaamheden:

Geplande werkzaamheden:

 

Herfst 2018: Brabant Water/Enexis is bezig met grondwerken waardoor er een kans bestaat dat er schade gereden wordt op ons netwerk. Deze schades worden meestal binnen 1 dag al opgelost

Huidige bekende storingen

ZIGGO

Een aantal klanten van VodafoneZiggo heeft last van een softwareprobleem dat ervoor zorgt dat hun modems meerdere malen per dag herstarten.

Omdat de modems ongevraagd herstarten, raakt de draadloze verbinding verloren en hebben klanten tijdelijk geen internet. Hierdoor stoppen bijvoorbeeld video’s op Netflix en YouTube met afspelen.

De provider adviseert getroffen klanten om de wifispots-functie in MijnZiggo uit te schakelen. Bij meerdere gebruikers keert het probleem na deze herstart echter meerdere keren per dag terug.

De exacte oorzaak van het probleem wordt nog onderzocht. Het is nog niet bekend wanneer een definitieve oplossing wordt gevonden.

Witte modems hebben last van de problemen

Het probleem speelt bij klanten met een witte modem die de provider aan klanten levert. Deze Arris Connectbox staat bij 3 procent van de klanten in huis. Dat zijn rond de 98.000 huishoudens in Nederland.

Een woordvoerder benadrukt dat niet alle eigenaren van de Connectbox last hebben van de herstartproblemen. “Hoeveel procent daarvan daadwerkelijk problemen ondervindt, onderzoeken we.”

Terug naar overzicht

Postcode Check

Vul hieronder uw gegevens in en doe direct een postcode check: